Jump to content

Mjekësia

Nga Wikiquote

Mjekësia merret me shëndetin dhe parandalimin, njohjen dhe shërimin e sëmundjeve dhe lëndimeve. Gjithashtu ajo merret me shtatzëninë, lindjen dhe vdekjen.

Thënie[Redakto]

  • Doktori më dha gjashtë muaj jetë, por meqë s'arrita ta paguaj në kohë, më dha edhe gjashtë muaj të tjerë.[1]
Walter Matthau
  • Shumë sëmundje mund të kurohen përmes kufizimit.[2]
Thomas Carlyle
  • Gjithçka varet nga këndvështrimet. Për industrinë farmaceutike, shëndeti i keq është gjë e mirë.[3]
Eduardo Galeano
  • Kudo që duhet arti i mjekësisë, ka dashuri dhe për humanizmin
Hipokrati

Proverba[Redakto]

Referime[Redakto]

  1. ^ Matthau, Walter. "Aforizma.al - Thënie nga Walter Matthau". Aforizma.al. Marrë më 29 korrik 2020.
  2. ^ Carlyle, Thomas. "Aforizma.al - Thënie nga Thomas Carlyle". Aforizma.al. Marrë më 29 korrik 2020.
  3. ^ Galeano, Eduardo. "Aforizma.al - Thënie nga Walter Matthau". Aforizma.al. Marrë më 29 korrik 2020.

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: