Kategoria:Vetitë CS1: Burime në shqip (sq)

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria për artikujt burimet e të cilëve janë në shqip. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1 kur parametri language ka vlerën sq. Burimet shqip janë më të parapëlqyerit për lehtësinë që ofrojnë në kontrollim dhe kjo kategori shërben për qëllime krahasuese e statistikore.