Jump to content

Zeki Bejtullahu

Nga Wikiquote

Zeki Bejtullahu (1939 - ) është shkrimtar, poet dhe piktor shqiptar.

Thënie[Redakto]

  • Nëpër kafene krijohet një veçori kolektive e atyre, që fajësojnë jetën për të cilën më parë mendonin vetëm të mblidhnin frytet.[1]

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

  1. ^ Bejtullahu, Zeki (2011). Berisha, Ali; Përnokaj, Luz (red.). Aforizma nga autorë shqiptarë 3. Faik Konica. fq. 17. ISBN 978-9951-06-345-6.

Lidhje të jashtme[Redakto]