Guximi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Guximi është aftësia për tu përballur me frikën, dhimbjen, rrezikun etj.

Citate mbi Guximin[redakto]

 • Guximi është i ashpër në lidhje me frikën dhe besimin.
  Aristoteli (1094 A.D.)
 • Jeta i shpërblen guximtarët.
  Clint Borgen, Geneva Nights
 • Ata që fitojnë janë ata që guxojnë!
  Guy Evoluder GaoGaiGar
 • Guximi eshte te dish qe kjo here mund te jete hera e fundit
  Urtesi.com Urtesi.com