Përdoruesi:CarsracBot

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
OOjs UI icon userInactive-ltr.svg JO AKTIV
Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot' / meta:Steward_request/Bot_status

 • This bot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framwork!
 • User:CarsracBot is operated from medium-sized wiki's (like li.wikipedia, yo.wikipedia)
 • The bot is locally flagged on several wikis, see that list and has a global botflag


Crystal Clear action run.png

Ky përdorues është një robot i menaxhuar nga Carsrac (diskutimet).

Administratorë: në qoftë se ky robot funksionon keq ose shkakton dëme, bllokojeni.


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Gjatë periudhës së dhënë, s’ka ndryshime që plotësojnë këto kritere.


100 nieuwste artikelen
 • 3 gusht 2021 13:42Herodoti (hist | redakto) ‎[1.363 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Njerëzit u besojnë më shumë veshëve se syve * Është më e lehtë të mashtrosh një turmë njerëzish sesa vetëm një prej tyre * Kjo është dhimbja më e hidhur për një njeri,të ketë shumë,por asnjë fuqi * Aty ku nevojitet dhelpëria,nuk ka vend për forcën * Fati i njerëzve është një rrotë që nuk lë kurrë të njëjtit lart * Objektivat e mëdha zakonisht arrihen me rreziqe të mëdha * Në fillim nuk kuptohet cili do të jetë fundi *)
 • 3 gusht 2021 10:59Al Farabi (hist | redakto) ‎[189 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Nëse djali nuk do të dashurohej, vajza nuk është e denjë për dashuri * Një art, i cili ka për qëllim të arrijë bukurinë, quhet filozofi ose në kuptimin absolut quhet urtësi)
 • 3 gusht 2021 10:55Al Kindi (hist | redakto) ‎[811 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Nuk duhet të kesh frikë nga idetë e reja, pavarësisht nga burimi. Dhe ne kurrë nuk duhet të kemi frikë nga e vërteta, edhe kur ajo na dhemb. " "Ne nuk duhet të turpërohemi për të vlerësuar të vërtetën dhe për ta marrë atë nga kudo që vjen, edhe nëse vjen nga racat e largëta dhe kombet e ndryshme nga ne)
 • 2 gusht 2021 19:20Pitagora (hist | redakto) ‎[2.700 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Sapo ligjet janë të nevojshme për burrat, ato nuk janë më të përshtatshme për liri * Mbi të gjitha, respektoni veten * Në zemërim ne duhet të përmbahemi si nga të folurit ashtu edhe nga veprimi * Shqetësimi duhet të na shtyjë në veprim dhe jo në depresion. Asnjë njeri nuk është i lirë që nuk mund ta kontrollojë veten * Ka gjeometri në zhurmën e telave, ka muzikë në ndarjen e sferave * Zgjidhni më shumë të jeni të fortë nga shpirti sesa i f...)
 • 2 gusht 2021 16:29Buda (hist | redakto) ‎[1.919 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Rrezatojni dashuri të pakufishme drejt gjithë botës * Një mendje e disiplinuar sjell lumturi * Jepni, edhe nëse keni vetëm pak * Mposhtni zemërimin me mos zemërim * Ata që kapen pas perceptimeve dhe pikëpamjeve enden nëpër botë duke ofenduar njerëz * Në betejën e lumit me shkëmbin, është lumi ai që fiton: jo për shkak të forcës, por për shkak të këmbënguljes)
 • 2 gusht 2021 16:03Hipokrati (hist | redakto) ‎[1.954 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: • Le të jetë ushqimi ilaçi juaj dhe ilaçi ushqimi juaj • Jeta është e shkurtër, arti është i gjatë • Forcat natyrore brenda nesh janë shëruesit e vërtetë të sëmundjeve • Bëni zakon dy gjëra: të ndihmoni; ose të paktën për të mos bërë asnjë dëm • Ecja është ilaçi më i mirë i njeriut • Çdo gjë e tepërt është kundër natyrës • Jeta kaq e shkurtër, zanati kaq i gjatë për të mësuar • Është më e rëndësishme të dini...)
 • 2 gusht 2021 15:42Ksenofoni (hist | redakto) ‎[1.170 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: • Sipas përvojës sime,njerëzit që i përgjigjen fatit të mirë me modesti janë më të vështirë për tu gjetur,sepse në vetë natyrën e gjërave, suksesi tenton të krijojë krenari dhe verbëri në zemrat e njerëzve,ndërsa vuajtjet i mësojnë ata të jenë të durueshëm dhe të fortë • Asnjë qenie njerëzore nuk do ta dijë kurrë të vërtetën, sepse edhe sikur të ndodhte ta thoshin rastësisht, ata nuk do ta dinin se e kishin bërë atë • Nëse merrn...)
 • 2 gusht 2021 15:20Seneka (hist | redakto) ‎[2.785 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: • Ka më shumë gjëra që na frikësojnë sesa na dëmtojnë, ne vuajmë më shumë në imagjinatë sesa në realitet)
 • 2 gusht 2021 15:09Herakliti (hist | redakto) ‎[1.787 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: • Askush nuk kalon kurrë në të njëjtin lum 2 herë, sepse nuk është i njëjti lum dhe ai nuk është i njëjti njeri)