Përdoruesi:Dori-Ca

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

I am Dori from Canada.

Une jam Dor-Kosovari me banim ne Kanada. Jam burokrat (administratori kryesor) ketu ne Wikiquote si dhe ne Wikipedia. Une nuk bej punen e puntorit ketu por ju drejtoj juve si te paafte qe jeni. Une jam shume i zgjuar dhe e di shume me mire gjuhen angleze se sa shqipen. Prandaj dhe mos prisni qe une te shkruaj artikuj vete, kete pune ja u kam lene juve ta beni. Kush nga kosovaret ka deshire te behet ndihmesi im si administrator, me pak fjale qe te bej si them une, duhet te me dergoje nje e-mail ne adresen time. Kush nuk deshiron te kontaktoje me e-mail mund te kontaktoje me mua ketu. Te gjithe te tjeret as mos te mendojne se mund te kene privilegje prej meje.

  • po ti tu koke i mecem bre shum .phaaa ksshyr ruj ment ti se pot kalojn pak si teper e pot avullohen(Puntori 31 Korrik 2006 07:46 (UTC))