Piratët e Karaibeve: Mallkimi i Perlës së Zezë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


POTC Logo.png

Piratët e Karaibeve: Mallkimi i Perlës së Zezë është filmi i parë në serinë e filmave Piratët e Karaibeve shkruar nga Ted Elliott dhe Terry Rossio. Filmi me regji nga Gore Verbinski tregon historinë e një pirati me emrin Xhek Sperrou dhe një farkëtari të quajtur Uill Tërner. Të dy personazhet nisen të shpëtojnë vajzën e guvernatorit Elizabeta Suan nga ekuipazhi i mallkuar i anijes së kapiten Hektor Barbosës, Perla e Zezë

  • Zoti Gibs: Një kockë të ngectë në fyt more hajvan!