Kontributet e përdoruesit për AnisaKanani

Jump to navigation Jump to search
Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 8 tetor 2021 10:30 ndrysh hist +2 v Pastor Akil Panoaktual
  • 8 tetor 2021 10:29 ndrysh hist −3 v Pastor Akil Pano
  • 8 tetor 2021 10:21 ndrysh hist +831 R Pastor Akil PanoFaqe e re: '''Pastor Akil Pano''' është një pastor shumë i njohur në Shqipëri dhe figurë publike mediatike. Ai jep kontributin e tij në fushën sociale, teologjike, shoqërore dhe akademike në vendin tonë. ''Thënie nga Pastor Akil Pano'' *Nëse doni të keni gëzim në zemër, shërbejuni të tjerëve. *Nëse rruga është e vështirë, ji i sigurt që po ecën në rrugën e duhur. *Kur themelet e jetës tunden, njerëzit mbërrijnë në vendin ku takohen me të vërtetën...