The Matrix

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


The Matrix nga regjisorë dhe skenaristë Andy Wachowski, Larry Wachowski.

Citate[redakto]

 • Morpheus: Fatkeqësisht, askush nuk mund të thot çfar është Matrix-i. Duhet të e shohësh vetë.
 • Morpheus: Po mundohem të ta liroj mendjen, Neo. Por unë mund vetëm të ta tregoj derën. Ti je ai që duhesh të ecësh brenda.
 • Neo: Pse kam dhimbje në sy?
  Morpheus: Nuk i ke përdorur asnjëherë mëparë.
 • Morpheus: Ka dallim mes të diturit e rrugës dhe të ecurit e rrugës.
 • Oracle: Je më i ëmbël se çka mendoja. Mund të e shoh përse ajo të don ty.
  Thomas "Neo" Anderson: Kush?
  Oracle: Megjithat jo shum i mençur.
 • Agent Smith: E dëgjon, Mr. Anderson? Është zëri i pashmangshmërisë.
 • Tank: Dera në të majtën tënde!
  [Neo shkon në të djatht]
  Tank: E majta e tjeter e jote!
 • Cypher: Jo! Nuk e besoj!!
  Tank: Beso ose jo, ti flliqësirë, prap se prap do të digjesh!!
 • Agent Smith: Do të kënaqem duke të shikur duke vdekur, Z. Anderson.
 • Morpheus: Ndalo se tentuari për të më goditur, më godit!
 • Agent Smith: Asnjëherë mos dërgo njeri të kryej punën e makinës.
 • Tank: Pra, çfar të duhet? Përveç mrekullisë.
  Neo: Armë. Shumë armë.
 • Rhineheart: Ke problem me autoritetin, Z. Anderson.
 • Agent Smith: Me thuaj, Z. Anderson, çfar të mire ka thirrja telefonike kur je i pa aftë për të folur?
 • Morpheus: Çka është e "realiteti"? Si e përcakton "realitetin"?
 • Morpheus: Mirë se erdhe në shkretëtirën e realitetit.
 • Mouse: Të mohojmë pulset tona është të mohojmë gjënë e cila na bën njerëz.