Wikiquote:Citati i ditës/19 gusht, 2018

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Vetëm mos më thuaj që je i pafajshëm. Sepse më fyen inteligjencën dhe kjo më acaron shumë.
~ Majkëll Korleone ~
  The Godfather movie horizontal logo.png