Kategoria:Citati i ditës

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
History hourglass.svg Kjo faqe është vjetruar dhe ruhet vetëm për arsye historike. Nëse dëshironi ta riktheni përdorimin e saj, ju lutemi, diskutoni më parë te Kuvendi.


Kjo është kategoria e citateve të nxjerra në hapësirën "Citati i Ditës".