Wikiquote:Citati i ditës/15 korrik, 2016

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Njeriu është gjithmonë i anshëm dhe është mjaft e drejtë që të jetë. Edhe paanshmëria është e anshme.
~ Georg Christoph Lichtenberg ~
  Georg Christoph Lichtenberg.jpg