Wikiquote:Citati i ditës/22 korrik, 2016

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Në fund është ajo që (a) njerëzit asnjëherë nuk janë të përkryer, por dashuria mund të jetë, (b) dhe se kjo është një dhe e vetmja mënyrë që mediokri dhe e neveritshmja mund të transformohen, dhe (c) duke e bërë atë që bën atë ashtu. Dashuria bën dashuri. Dashuria e bën vetveten. Ne hubim kohë duke kërkuar dashnorë të përsosur në vend se të krijojmë dashuri të përsosur.
~ Tom Robbins ~
  Tom Robbins.jpg