Wikiquote:Citati i ditës/23 nëntor 2018

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
E vërteta... E vërteta është një gjë e mrekullueshme dhe e tmerrshme, prandaj duhet trajtuar me kujdes të madh.
~ Albus Urtimori ~