Wikiquote:Citati i ditës/18 korrik, 2016

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Edukimi është motori i madh i zhvillimit personal. Është nëpërmjet edukimit ajo që vajza e një fshatari mund të bëhet mjeke, dhe se djali i një minatori mund të bëhet udhëheqësi i minierës, dhe një fëmijë i një fermeri mund të bëhet president i një shteti të madh. Është ajo që ne bëjmë nga ajo që kemi, jo nga ajo që na jepet, kjo e veçon një person nga një tjetër.
~ Nelson Mandela ~
  Nelson Mandela-2008 (edit).jpg