Wikiquote:Citati i ditës/6 nëntor 2018

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Nuk ka pse njeriu të ketë frikë nga kufoma e një të vdekuri, Harri, po aq sa nuk ka pse t'i trembet errësirës. Ne i trembemi të panjohurës dhe asgjëje tjetër, kur shohim një të vdekur apo errësirën.
~ Albus Urtimori (J. K. Rowling) ~