Wikiquote:Citati i ditës/5 tetor 2018

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Të rinjtë nuk mund të kuptojnë ç’mendojnë dhe ç’ndjejnë pleqtë. Por pleqtë bëjnë faj, në rast se harrojnë ç’do të thotë të jesh i ri.
~ Albus Urtimori ~
  Harry Potter wordmark.svg