Wikiquote:Citati i ditës/23 korrik, 2016

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
 
Ne kurrë nuk duhet të harrojmë faktin se ligji ka një themel moral, dhe ne kurrë nuk duhet të harrojmë të pyesim veten jo vetëm çfarë është ligji, por se si duhet të jetë ligji.
~ Anthony Kennedy ~
  Anthony Kennedy (2009, cropped).jpg