Wikiquote:Thënia e javës/2019/21

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Ne jemi shqiptarë dhe e kemi për detyrë të mbetemi siç qemë prej kohe, stoli e maleve të larta dhe të qiellit.
~ Fan Noli ~