Wikiquote:Thënia e javës/2020/10

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Për mua nuk ka vlerë paraja. Unë jam e pasur. Jam e pasur me duartrokitje dhe mirënjohje.
~ Nexhmije Pagarusha ~