Wikiquote:Thënia e javës/2020/19

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Çdo mëngjes sapo zgjohem ndiej një kënaqësi të madhe: Atë të të qenurit Salvador Dali, dhe e pyes veten, i mrekulluar, çfarë gjëje gjeniale do të bëjë ai sot, ky Salvador Dalija.
~ Salvador Dalí ~