Wikiquote:Thënia e javës/2020/36

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Asnjë ushtri nuk humb kurrë një luftë. Luftëtarët guximtarë dhe gjeneralët e ndritur vriten me thikë në shpinë nga tradhtarët ordinerë.
~ Noam Chomsky ~