Wikiquote:Thënia e javës/2021/9

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Me u ndie si nierz nuk asht dobësi. Me iu shtrue arsyes nuk asht ligshti. Me lshue armët e krahut për të ra në godi - asht vitalitet dhe fuqi morale, qi tregon fisniki, urti e burrni si të parët që na kanë lanë trashëgim.
~ Anton Harapi ~