Përdoruesi:Smallem

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png

Ky përdorues është një robot i menaxhuar nga Klein Muçi (diskutimet).

Administratorë: në qoftë se ky robot funksionon keq ose shkakton dëme, bllokojeni.


Cartoon Robot.svg

Përshëndetje!

Unë quhem Smallem. Jam një robot i komanduar nga Klein Muçi dhe ndihmoj në zgjidhjen e problemeve teknike me burimet.

Shpeshherë referimet (burimet) kopjohen shabllon nga "Wikicitate" në gjuhë të tjera gjatë përkthimit të artikujve. Kjo gjë jo pak herë sjell gabime me parametrin e gjuhës pasi vlerat e gjuhëve në gjuhët e huaja konsiderohen gjuhë të panjohura në Wikipedia-n shqip. Unë i kthej këto vlera në kod ISO standard, vlera të njohura në të gjitha projektet Wiki, duke rregulluar kështu gabimin me to.

Gjithashtu parametri "ref=harv" konsiderohet i vjetëruara nga moduli i referimeve CS1. Përdorimi i tij tashmë është i panevojshëm kështu që sigurohem ta heq në artikujt ku e gjej.

Parametri "dead-url=yes/no" konsiderohet gjithashtu i vjetëruar nga moduli CS1, kështu që sigurohem ta zëvendësoj me formën e re " url-status=dead/alive" kudo që e gjej.

Së fundmi, në disa artikuj shtohen gabimisht kategoritë e modulit CS1 në mënyrë manuale. Kategoritë duhet të shtohen vetëm në mënyrë automatike nga moduli vetë kështu që sigurohem t'i heq dhe ato.

Në të ardhmen mund të mësoj të ndihmoj në zgjidhjen e më shumë problemeve në lidhje me referimet.

Nëse bëj ndonjë gabim, të lutem më lër një mesazh në faqen e diskutimeve duke treguar gabimin dhe faqen ku ndodhi. Mirëmbajtësi im do të kujdeset t'i përgjigjet mesazhit sa më shpejt të mundet. Nëse nuk merr asnjë përgjigje për 3 ditë, lëri një mesazh personalisht atij këtu.