Stampa:Lajmet

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Lajmet

  • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.
  • Dashuri për të tërë, pa përjashtim. - Zgjatimi WikiDashuri është tashmë plotësisht funksional me mbi 70 stampa vlerësuese e me një ndërfaqe tërësisht shqip. Përdoreni në çdo faqe përdoruesi duke shtypur mbi zemrën e vogël, të kuqe.
  • Në një arë o në një lëndinë... - Wikicitate ka tashmë zgjatimin SandboxLink të aktivizuar dhe plotësisht të përshtatur. Shikoni në krye të faqes, pranë emrit tuaj të përdoruesit. Livadhisje të mbarë!
  • Hë mo, numëroji! Janë 200 apo s'janë 200? - Wikicitate ka tashmë mbi 200 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
  • Hero i punës vullnetare! - Wikicitate plotëson sistemin e medaljeve me 77 stampa vlerësuese e 1 faqe përmbledhëse. Shiko Wikiquote:Medaljet.
  • Vegla për të tërë! - Wikicitate ka tashmë vegla të reja. Shikoni Parapëlqimet në krye të faqes.
  • Kryetar e shkuar kryetarit! - Klein Muçi ripërtërin mandatin si administrator.
  • Objektivisht mirë. - Ayn Rand shpallet si artikull i mirë.
  • Ooh, sa miirë! - Faik Konica shpallet si artikull i mirë.
  • 100% mall shqiptar! - Hapet votim për importimin e faqeve nga "Wikipedia" shqip. Voto te Wikiquote:Kuvendi#Mundësi importimi nga SqWiki.