Wikiquote:Kuvendi/Hyrja

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemet dhe për të luftuar kundër luftës është nëpërmjet dialogut. - Malala Yousafzai