Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Mirë se vini!"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
v ((via JWB))
No edit summary
* '''Të sakta''': ''Wikicitate'' synon për saktësi. Ne përpiqemi të vendosim burime në citatet tona. Ne përpiqemi të gjejmë ato citate të cilat u janë atribuar gabimisht disa personave, t'i dokumentojmë me saktësi dhe, nëse është e mundur, të përcaktojmë shkakun e atribuimit të gabuar.
*'''Gjithëpërfshirëse''': ''Wikicitate'' është gjithëpërfshirës dhe kërkon citate nga njerëz të ndryshëm, vepra letrare, filma, kronika, epitafe e të tjera mediume. Ne përfshijmë citate nga e shkuara dhe nga e tashmja e çdo vendi, qoftë ai real apo fiktiv.
*'''Të shquara''': ''Wikicitate'' e limiton veten në përfshirjen e vetëm atyre citateve të cilat konsiderohen të shquara. Një citat mund të konsiderohet i tillë pasi ka arritur famë për shkak të faktit se ka kuptim për shumnëshumë njerëz, sepse i atribuohet një njeriu të famshëm apo është shfaqur në një vepër të famshme.
 
Ka tri gjëra që mund të bëni në ''Wikicitate''. Ju mund ta lexoni atë, ta redaktoni dhe ta shkruani.

Menyja e lëvizjeve