Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Ko.S.ystem.OV@Wikipedia.

Statistika
Redaktime 345+ (interiot / dab)
Wikimedia projekte (shqip)
Wikipedia Ko.S.ystem.OV@
Wikibooks Ko.S.ystem.OV@
Wiktionary Kosova.X

Artikuj (Krijuar)

Shtator 2005

Data Artikulli Nr. Shënime Kategoria Foto
24 shtator John F. Kennedy 1 Kryetarë John F Kennedy.jpg

Dhjetor 2006

Data Artikulli Nr. Shënime Kategoria Foto
25 dhjetor Leonardo da Vinci 2 Piktorë Leonardo self.jpg

Janar 2007

Data Artikulli Nr. Shënime Kategoria Foto
2 janar Teoria 3 Temë
Jan van de Snepscheut 4 Edukatorë
4 janar Zoti 5 Temë
5 janar Aleksander Stavre Drenova 6 Poetë
14 janar Forrest Gump 7 Film
25 janar Nikolo Makiaveli 8 Politikanë • Filozofë Machiavelli.jpg

Shkurt 2007

Data Artikulli Nr. Shënime Kategoria Foto
5 shkurt E keqja 9 Temë
E mira 10 Temë
Aristoteli 11 Filozofë Aristotelesbunt.jpg

Favorite

Citate

  • E kështu populli i im, mos pyet çka shteti mundet të bëj për ty, por pyet çka ti mundësh të bësh për shtetin. Populli im në gjith botën, mos pyt çka Amerika mund të bëj për ju, por çka mundemi të bëjmë ne për lirinë dhe njerëzit. John F. Kennedy
  • (Origjinal (angl.): "And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country. My fellow citizens of the world: ask not what America will do for you, but what together we can do for the freedom of man.")

InterWiki

InterWiki
Projekti Wiki Përdoruesi Artikuj Numëruësi i redaktimeve
Wikipedia
en Sintonak.X 1'603'860+ 992
de Sintonak.X 533'608+ 1217
fr L'estonix 433'949+
pl M'exy 340'997+
ja KuTo'Kan 318'669+
nl Wer'tiNeS 267'477+
it TiVeNo 238'533+
pt El'Mino 235'075+
sv TiRox 206'000+
es Ay'Kitao 194'210+
ru !Do'worix 131'593+
sq Ko.S.ystem.OV@ 13'370+ 16678
Wikiquote en Sintonak.X 8'980+
de Rex.Ona.Rex 7'198+
sq Ko.S.ystem.OV@ 315 178
Wikimedia meta Sintonak.X 9'576+
commons Eply'Cot 52'961+
Wikibooks de Sintonak.X 518+
sq Ko.S.ystem.OV@ 208+ 12
Wiktionary en Sintonak.X 327'669+
sq Kosova.X 1'234+

Artikuj të tjera

315 artikuj përmban Wikiquote shqip.

Artikuj të ri

  • 8 tetor 2021 10:21Pastor Akil Pano (hist | redakto) ‎[830 byte]AnisaKanani (diskuto | kontribute) (Faqe e re: '''Pastor Akil Pano''' është një pastor shumë i njohur në Shqipëri dhe figurë publike mediatike. Ai jep kontributin e tij në fushën sociale, teologjike, shoqërore dhe akademike në vendin tonë. ''Thënie nga Pastor Akil Pano'' *Nëse doni të keni gëzim në zemër, shërbejuni të tjerëve. *Nëse rruga është e vështirë, ji i sigurt që po ecën në rrugën e duhur. *Kur themelet e jetës tunden, njerëzit mbërrijnë në vendin ku takohen me të vërtetën...)


Ndryshime së fundmi

Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

26 tetor 2021

24 tetor 2021