Lista e përcjellimeve

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 29 qershor 2022 19:49. E shumta 5.000 rezultate janë ruajtur në kopje.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Ace Ventura: Detektivi i Kafshëve →‎ Ejs Ventura: Detektivi i Kafshëve
 2. Ace Ventura: Pet Detective →‎ Ejs Ventura: Detektivi i Kafshëve
 3. Aftësi →‎ Aftësia
 4. Aleks Stavre Drenova →‎ Aleksandër Stavre Drenova
 5. Aleksander Stavre Drenova →‎ Aleksandër Stavre Drenova
 6. Aleksander Xhuvani →‎ Aleksandër Xhuvani
 7. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy →‎ Folësi: Legjenda e Ron Burgundid
 8. Anton Zako Çajupi →‎ Andon Zako Çajupi
 9. Asdreni →‎ Aleksandër Stavre Drenova
 10. Atdheu →‎ Vendlindja
 11. Buono, il brutto, il cattivo, Il →‎ I miri, i keqi dhe i shëmtuari
 12. Faqja Kryesore →‎ Faqja kryesore
 13. Forrest Gump →‎ Forrest Gamp
 14. Fyodor Dostoevsky →‎ Fjodor Dostojevski
 15. Gjergj fishta →‎ Gjergj Fishta
 16. Gënjeshtër →‎ Gënjeshtra
 17. Knocked Up →‎ Me barrë (film)
 18. Kosovë →‎ Kosova
 19. Kur'ani →‎ Kurani
 20. Main Page →‎ Faqja kryesore
 21. Mençuria →‎ Zgjuarsia
 22. Muhammedi →‎ Muhamedi
 23. Mëmëdheu →‎ Vendlindja
 24. ND:AR →‎ Ndihmë:Çfarë është një artikull?
 25. ND:CS1 →‎ Ndihmë:Gabimet CS1
 26. ND:FN →‎ Ndihmë:Gabimet me stampat Harv dhe SFN
 27. ND:JO-WQ →‎ Ndihmë:Çfarë nuk është Wikicitate?
 28. ND:KT →‎ Ndihmë:Kategorizimi
 29. ND:MSV →‎ Ndihmë:Mirë se vini!
 30. ND:PP →‎ Ndihmë:Pyetje e Përgjigje
 31. ND:PR →‎ Ndihmë:Projektet
 32. ND:RF →‎ Ndihmë:Referimi
 33. ND:RRK →‎ Ndihmë:Rregullat kryesore
 34. Naim Frasheri →‎ Naim Frashëri
 35. Napoleoni →‎ Napoleon Bonaparte
 36. Nikolaj Frederik Severin Grundtvig →‎ Nikollaj Frederik Severin Grundtvigu
 37. Pablo R. Picasso →‎ Pablo Picasso
 38. Pablo R Picasso →‎ Pablo Picasso
 39. Pablo Ruiz Picasso →‎ Pablo Picasso
 40. Per qualche dollaro in più →‎ Për ca dollarë më shumë
 41. Sami Frasheri →‎ Sami Frashëri
 42. Shoqeria →‎ Shoqëria
 43. Skender H. Skenderi →‎ Skender Skenderi
 44. Skender H Skenderi →‎ Skender Skenderi
 45. The Crow →‎ Korbi (film)
 46. True Detective →‎ Detektivi i vërtetë
 47. Xhozef Marfi →‎ Joseph Murphy
 48. Zhan-Zhak Ruso →‎ Jean-Jacques Rousseau
 49. Çarli Çaplin →‎ Charlie Chaplin
 50. Diskutim:Ace Ventura: Detektivi i Kafshëve →‎ Diskutim:Ejs Ventura: Detektivi i Kafshëve

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).