Artikuj të gjatë

Jump to navigation Jump to search

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më parë | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (hist) ‎Fjalë të urta shqiptare ‎[64.411 byte]
 2. (hist) ‎Faik Konica ‎[38.137 byte]
 3. (hist) ‎Stephan R. Covey ‎[12.859 byte]
 4. (hist) ‎Arti ‎[12.554 byte]
 5. (hist) ‎Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit (libri) ‎[12.069 byte]
 6. (hist) ‎Nexhmije Pagarusha ‎[11.859 byte]
 7. (hist) ‎Ibrahim Rugova ‎[11.765 byte]
 8. (hist) ‎Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri) ‎[10.133 byte]
 9. (hist) ‎Harry Potter dhe Guri Filozofal (libri) ‎[9.601 byte]
 10. (hist) ‎Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (libri) ‎[9.091 byte]
 11. (hist) ‎Harri Poter ‎[7.777 byte]
 12. (hist) ‎Arthur Schopenhauer ‎[7.537 byte]
 13. (hist) ‎Ayn Rand ‎[7.260 byte]
 14. (hist) ‎Arma ‎[6.917 byte]
 15. (hist) ‎Ismail Kadare ‎[6.468 byte]
 16. (hist) ‎Aristoteli ‎[6.356 byte]
 17. (hist) ‎Morali ‎[6.171 byte]
 18. (hist) ‎Pijet alkoolike ‎[6.125 byte]
 19. (hist) ‎Fëmijët ‎[6.066 byte]
 20. (hist) ‎Fjodor Dostojevski ‎[5.369 byte]
 21. (hist) ‎Salvador Dalí ‎[5.304 byte]
 22. (hist) ‎Zgjuarsia ‎[5.251 byte]
 23. (hist) ‎Jim Morrison ‎[5.136 byte]
 24. (hist) ‎Kurani ‎[5.093 byte]
 25. (hist) ‎Friedrich Nietzsche ‎[4.970 byte]
 26. (hist) ‎Vendlindja ‎[4.963 byte]
 27. (hist) ‎Armiku ‎[4.852 byte]
 28. (hist) ‎Matematika ‎[4.613 byte]
 29. (hist) ‎Logjika ‎[4.598 byte]
 30. (hist) ‎Nata ‎[4.566 byte]
 31. (hist) ‎COVID-19 ‎[4.473 byte]
 32. (hist) ‎Aftësia ‎[4.453 byte]
 33. (hist) ‎Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (libri) ‎[4.366 byte]
 34. (hist) ‎Albert Einstein ‎[4.218 byte]
 35. (hist) ‎Henry Ford ‎[4.150 byte]
 36. (hist) ‎Thomas Jefferson ‎[4.143 byte]
 37. (hist) ‎Charles Darwin ‎[4.044 byte]
 38. (hist) ‎Historia ‎[4.036 byte]
 39. (hist) ‎Albert Camus ‎[4.015 byte]
 40. (hist) ‎Dua Lipa ‎[3.986 byte]
 41. (hist) ‎Arsimi ‎[3.880 byte]
 42. (hist) ‎Dita ‎[3.787 byte]
 43. (hist) ‎Nënë Tereza ‎[3.747 byte]
 44. (hist) ‎Shoqëria ‎[3.743 byte]
 45. (hist) ‎Plutarku ‎[3.607 byte]
 46. (hist) ‎Sokrati ‎[3.577 byte]
 47. (hist) ‎Burrëria ‎[3.474 byte]
 48. (hist) ‎Muhammad Ali ‎[3.390 byte]
 49. (hist) ‎George Orwell ‎[3.359 byte]
 50. (hist) ‎Margaret Thatcher ‎[3.275 byte]

Shikoni (50 më parë | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).