Artikujt me më shumë redaktime

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 25 qershor 2022 03:22. E shumta 5.000 rezultate janë ruajtur në kopje.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Fjalë të urta shqiptare‏‎ (143 versione)
 2. Aristoteli‏‎ (83 versione)
 3. Faqja kryesore‏‎ (82 versione)
 4. Faik Konica‏‎ (75 versione)
 5. Esat Stavileci‏‎ (73 versione)
 6. Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (libri)‏‎ (69 versione)
 7. Abraham Lincoln‏‎ (54 versione)
 8. Ernesto Che Guevara‏‎ (45 versione)
 9. John F. Kennedy‏‎ (43 versione)
 10. Mahatma Gandhi‏‎ (42 versione)
 11. Arthur Schopenhauer‏‎ (41 versione)
 12. Aftësia‏‎ (40 versione)
 13. Forrest Gamp‏‎ (39 versione)
 14. Harri Poter‏‎ (39 versione)
 15. Nënë Tereza‏‎ (39 versione)
 16. Charlie Chaplin‏‎ (38 versione)
 17. Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri)‏‎ (37 versione)
 18. Kurani‏‎ (36 versione)
 19. Piratët e Karaibeve: Në fund të botës‏‎ (36 versione)
 20. Friedrich Nietzsche‏‎ (36 versione)
 21. Jean-Jacques Rousseau‏‎ (34 versione)
 22. William Shakespeare‏‎ (34 versione)
 23. George H. W. Bush‏‎ (34 versione)
 24. Pablo Picasso‏‎ (34 versione)
 25. Arti‏‎ (33 versione)
 26. Naim Frashëri‏‎ (33 versione)
 27. Kosova‏‎ (33 versione)
 28. Benjamin Franklin‏‎ (32 versione)
 29. Mark Twain‏‎ (32 versione)
 30. Guximi‏‎ (32 versione)
 31. George W. Bush‏‎ (31 versione)
 32. Johann Wolfgang von Goethe‏‎ (31 versione)
 33. Sami Frashëri‏‎ (30 versione)
 34. Shpresa‏‎ (30 versione)
 35. Aleksandër Stavre Drenova‏‎ (30 versione)
 36. Nikolo Makiaveli‏‎ (30 versione)
 37. Leonardo da Vinci‏‎ (30 versione)
 38. Jim Morrison‏‎ (29 versione)
 39. Muhammad Ali‏‎ (28 versione)
 40. Teoria‏‎ (28 versione)
 41. Dituria‏‎ (28 versione)
 42. Napoleon Bonaparte‏‎ (28 versione)
 43. George Washington‏‎ (27 versione)
 44. Mirësia‏‎ (27 versione)
 45. Isa Boletini‏‎ (27 versione)
 46. Ismail Kadare‏‎ (27 versione)
 47. Albert Einstein‏‎ (26 versione)
 48. Tigri‏‎ (26 versione)
 49. Ejs Ventura: Detektivi i Kafshëve‏‎ (26 versione)
 50. Shqipëria‏‎ (26 versione)

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).